Kostrådgivning & Träningsupplägg

 

Kostrådgivning + uppföljning 30 dagar: 

Har du under en längre tid gått på tuffa dieter, inte haft rutin på din kost eller pendlat oönskat mellan viktuppgång och viktnedgång?

Vi erbjuder kostrådgivning där det ingår ett uppstartsmöte då vi tillsammans gör en plan för din målsättning samt gör en invägning för att kunna följa dina framsteg. Vi kommunicerar via en app där vi också delar alla resultat och frågor, samt gör veckovisa uppföljningar. Efter 30 dagar kan ett uppföljningsmöte bokas där det ingår justeringar av upplägg och 30 nya dagar med coachning.

Priser:
Uppstart: 995kr
Uppföljningsmöte efter 30 dagar: 495kr
 

 

Träningsupplägg:

Har du fastnat i samma övningar, slutat se resultat trots hårda träningspass? eller vill du ta din egen träning till en ny nivå?

Då erbjuder vi dig ett individanpassat träningsupplägg som du följer på egen hand. 
Hemmaträning, styrketräning, utomhusträning, konditionsträning eller en kombination av allt. Vi skräddarsyr upplägget efter dina ambitioner och dina mål. Upplägget är en PDF-fil som du sparar och använder på egen hand.

Priser:
Ett upplägg med 2–3 pass/vecka: 595kr per månad.
Ett upplägg med 5 pass/vecka: 995kr per månad.

Uppläggen säljs i 8 veckors intervaller för att vi ska kunna garantera resultat.

Vill du ha hjälp med mer teknik och utförande av övningar rekommenderar vi dig att boka in en PT timme med en personlig tränare för att gå igenom dom delar du känner dig osäker på. 

 

Fyll dina uppgifter så tar vi kontakt med dig: